| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

maargitt,

mně se osvědčilo to neřešit...měla jsem hodně dětí s problémy v psaní, povzbuzovala jsem je, i když tedy jsem opravovala, aby si alespoň zrakově vtiskávaly správný tvar, ale nikdy jsem psaní neznámkovala, bavila jsem se s nimi o tom, když se jim to hodně povedlo a když naopak něco ne...

V září většina z nich přišla s úhledným písmem...

Naopak dítě, co v první třídě psalo nádherně, tak začíná psát hrozně, užití písma je pro něj hodně náročné. A jiné, co také psalo dost hezky, jen to rodiče moc řešili, tak začalo tak drápat, že už to skoro není k přečtení. Tak u něj tedy bazíruju na tom, že to půjde přečíst. Někdy napíše moc hezky, jindy bych vraždila, protože to je změť čar...a on to ani nevnímá. Tak ho občas něco nechám napsat znovu, ale ne za trest, prostě proto, že to nepřečtu, a už musím mít možnost rozlišit, jestli tam má "u" nebo "i", nebo "y" atd. Taky u něj záleží na tom, čím zrovna píše, rozhodně není pravidlem, že kvalitním perem píše lépe.

Vlastně tu mám sešity na češtinu, mohla bych ti naskenovat, jak to vypadá ~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.