| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vzhled písma jsem zařadila mezi věci, které řešit nehodlám. Je mi do značné míry fuk, jak dcera píše. Potěší mě, když je někde hezké písmenko, tak na něj ukážu a pochválím ho. Upozorňuju na chyby v napojení písmenek apod., proč je třeba chyba, když dělá mrňavé psací l, ale celkově nepovažuju úhledné písmo za důležité.

Jo ale co tak vidím:
- doma se dcera nedokáže tolik soustředit a to psaní to odnáší asi nejvíc
- když se dcera snaží tak v tom má nejvíc chyb. To vidím na různých přepisech tiskací - psací. Teď jsme zkoušely, že si to napíše nanečisto (pravda bez řádek) a pak to přepíše. No a dopadlo to tak, že jsem jí s sebou dávala oba sešity, aby paní učitelka viděla, že se fakt snažila a neodflákla to. Chtěla jsem jí namotivovat, že nebude žádná práce navíc, když se bude snažit psát to pomalu, hezky... No už to dělat nebudu, je to úplně k ničemu :-)
- a ještě nám pomáhá z levných knih na Andělu písanka, má předepsanou celou řádku, to mi přijde lepší pro zafixování tvaru písmene. Pokud mi mladší nesnědl obálku (U požil v úterý), můžu ti napsat název.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.