Přidat odpověď
Já být soukromý řezník, tak bych taky nebyla nadšená kdybys po mě chtěla abych ti velký kus masa rozkrojila na dvě půlky a z obou od středu nakrájela řízky, takže by mi zbyly dvě neprodejné špičky. Kdyby to tak dělal každý, tak nevím, co by s tím mletým (drahým) ze zbytků řezník dělal. Ten to neprodá dál jako surovinu pro další použití někomu dalšímu jako to dělaj velké firmy. Koupila bych půlku, část na řízky, a ze špičky bych uvařila něco jiného. Další půlku si koupí někdo jiný.
Co mi opravdu vadí jsou odřezky masa zabaleného v mikrotenu (nebo zatavené v igelitu) tak, aby maso působilo jako krásný oříšek, nebo váleček vkuse. Když to rozbalíš, je to dlouhý rozkouskovaný ocas plný blan atd. Tomu já říkám hnusné metody. A krátkozraké.
Předchozí