Tvůj muž ty autistické rysy má, tam si toho nešlo nevšimnout, docela upřímně ho před asi dvaceti lety naštvalo, když jsem mu vydrhla ešus (vydrhla jsem jich hromadu, chtěla jsem se předvést ) - a on už to nebyl ten jeho pěkně začerněný ešus! Nebo od práce neodešel pod žádnou záminkou, ani k jídlu, dokud to nedokončil. To má i můj muž. Ale do tebe bych to neřekla, ženský se projevují jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.