1) je tak drahá, protože aby byla bezlepková, tak se na tom poli nesmí nějakou dobu pěstovat nic lepkového a za druhé se zpracovává v bezlepkovém prostředí
2) i jestli nemá manžel celiakii, tak mu může bezlepka prospět - imho pokud je to jen intolerance, tak máte o pakárnu víc, protože nemusíte až tak pečlivě sledovat stopová množství (lepek je v lecčems - třeba v uzeninách, zakysané smetaně a podobně - ve formě pšeničného škrobu)
3) přirozeně bezlepkové potraviny vás v tom případě nezruinují - rýže nebo zelenina místo knedlíků a podobně. Já nejím žádné pečivo, těstoviny a podobně už přes dva roky - protože ty bezlepkové výrobky jsou kolikrát plné humusů a nahrážek - a nevidím v tom problém. Zbytku rodiny kupuju pečivo a těstoviny normálně, jen společná jídla jsou přirozeně bezlepková.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.