Kudlo, mám to úúúplně stejný Jednak ten prostřední tak trochu jako můj klon vypadá, jednak já byla v jeho věku taky extrémně ctižádostivá a ne zcela sebevědomá a přesně-tak ráda bych mu nějak sdělila,že je to úplně zbytečný, že to vůbec není třeba.. ...Pravda teda je, že já bych se ani v jeho věku kvůli výhře na lyžích málem nezabila na skokanským můstku, to jsem se zase měla přece jen asi víc ráda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.