| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

margit,¨
myslím, že to stále moc řešíš.
Ano řekla bych dcerce, aby si udělala úkoly, ano udělala je, než si přišla, zkontrolovala bych, řekla, že má chybu, pokud chce, pomohla bych opravit. Pokud nejeví zájem, nechala bych nést důsledky.
Moje druhačka zase často řekne, že úkol nemá a pak si všimnu, že někde má takové to přeškrtlé V, zapomenutý DÚ, následky si nese sama, má ADHD s auti rysy, úlevy nemá, paní učitelka s ní pracuje jak pracuje. Musí to pak dodělat.

myslím, že je to celé nešťastné, úkoly děláte dlouho, dcerka už je podle mě z celé situace dost unavená, nejen včera, ale celkově, je vyčerpaná, nevidí odezvu... asi ani ve škole a ani od tebe, jen se zlobíš a myslím, že to moc prožíváš. Dyk si psala, že na vysvědčení měla samé jedničky, tak hloupá určitě není a pokud to má celé špatně, jistě se nad tím pozastaví paní učitlka a dcerce bez emocí dovysvětlí, což vám se doma prostě nedaří.
Chápu to, mě se to občas taky nedařilo.

Ale tuším, že děti máš tři a pokud budeš každé takto ustavičně kontrolovat, je to pro tebe časem cesta do pekel - tedy ke zhroucení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.