Přidat odpověď
Dajo, nelíbí se mi, jak se vyjadřuješ o mém manželovi, hlavně že jsi psala, že se k němu nebudeš vyjadřovat. Nic o tom nevíš. Mám ho ráda a chci, aby mu bylo dobře. Není pro mě přítěž připravovat mu jídlo tak, aby neměl potíže. Na celiakii dlouho nikdo nepomyslel, hledaly se příčiny jinde, bylo to spojeno i se zvýšenými jaterními testy. V té době jedl skoro bezlepkově tak nějak intuitivně, vyhýbal se věcem, které mu nedělaly dobře. Alkohol nepije vůbec, ani předtím nepil, ale kvůli játrům nesmí vůbec. Takže ne že by mu pivko s kamarády dělalo dobře, pivo nepije. Pijeme místo vína na přípitek vinný mošt. Doktorka po krevním vyšetření považuje asi další vyšetření za zbytečné, netlačí ho do toho, kdyby chtěl, tak by určitě na kolonoskopii mohl jít, ale proč ho do toho nutit. Mě stačí, že dieta pomáhá, třetí den jí bezlepkově a je mu dobře a nic ho nebolí. A to je hlavní. Myslím, jak tu někdo psal, že to bude spíš intolerance, protože potíže měl v poslední době fakt do pár minut po snědění problémového jídla. A myslím, že menší množství mu nevadí, protože třeba řízky mu nic nedělaly a v obalu lepek je. Teď budu samozřejmě už obalovat v bezlepkové směsi. Ještě jednou všem díky za cenné rady.
Předchozí