| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A mohu se zeptat na názor na některé školy?
Dívala jsem se na takovou tu klasiku:
Drtinova, Londýnská, Lyčkova, Petra Strozziho, Stross...
Teď se snažím nastudovat: Jiřího z Poděbrad, Curieových, Krymská... ale to mi přijde, že to není úplně, co hledám a ještě je to většinou celkem z ruky. :-(

vidím, že řešíme podobné školy :-)

pro příští rok bych klidně volila strozziho, měla by první třídu mít celkem schopná učitelka.
lyčkárnu - je to naše spádová, nespádové se tam nemají šanci dostat. A stejně bych tam dítě nedala, ze čtyř prvních tříd jsou dobří učitelé ve dvou. Nemají jídelnu, mají malou tělocvičnu a plánuje se poměrně velká dostavba = hodně prachu, hluku, omezení. dětí je okolo 25 ve třídách, alespoň dosud, ředitel si za tím stojí (a Fichtner ho chce odvolat). Ředitel je jinak úžasnej, kvůli němu bych dítě na tu školu dala. Skvělá vize, leč aktuálně obtížně realizovatelná.

stross o těch moc nevím, ale dítě bych tam asi dala. Ale ne do biligvy, 70 litrů za to dát nemůžeme.

londýnská - nevím, uvažovala jsem nad ní, ale nespádoví nemají šanci. Ta vize se mi taky líbí, jen nevím, zda to není už moc velký chaos.

drtinka, plamínková apod - podle mě moc drilu

curie asol - nechci mít dítě přímo v centru, v tom smogu a všem možném.

krymská - opět bere jen spádové.

nevím kde bydlíte, taky máš velký rozstřel ~t~

mě by se asi líbila montessori třída U Sdružení či jak se to jmenuje, ale máme to daleko. Případně někde na Jarově je škola, která nevypadá špatně - myslím, že se tak i jmneuje. Je ale malá a opět jen pro spádové.

ovšem záleží taky na dítěti, jaké je, co mu sedne apod. Pro druhorozenou budu vybírat asi krapet jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.