| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tuten, od té doby, co došlo ke změnám v tom jejich pitomém semaforu, už nezvrací, nepláče, ráno odchází normálně v pohodě, jen se jí nechce vstávat. To je asi normální. Ze školy se mnou odchází normální celkem radostné dítě, kterém mi vyprácí všechno možné, ve škole nepláče. Řekla bych, že se celkově přístup učitelky v její třídě celkem změnit od té mé poměrně razantní intervence u ředitelky a školní psycholožky. Jak jsem psala, v pondělí bylo dohodnuto, že od úterý půjde jinam. V pondělí jsem (moje intervence proběhla týden před tím, poprvé šla do školy po nemoci v pátek předtím) vyzvedávala dítě, které bylo v pohodě "a mami zítra sem půjdu zas, jo?". Spadla mi brada, papíry ohledně přestupu podepsané, odevzdané, učebnice nakoupené. Domluvili jsme se, že tomu dáme týden. Je to dva týdny a je to víceméně stejné jako ten první den.
že vyvádí nad úkoly a celkově je přesvědčená, že nic nedokáže, nesouvisí úplně se školou, už jsem tu stokrát psala, že taková byla vždy, i když byla jedináček, i když chodila do škly s maximálně citlivým přístupem.
já myslím, že většina z vás tu nechce číst, co píšu, máte nějakou svou teorii a z té neuhnete.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.