Raději bychom pevninu. Dočetla jsem se, že Biograd na moru - jsou borovicové háje podél pláže. Tak jsem napsala na nějaká ubytování na netu - ale už ted to mají na červenec obsazené.
Makarská už je hodně dole. Děcka pojedou poprvé tak dlouho autem. Snad zvládnou aspoň severní Dalmácii..... a Makarskou fakt ne. Tam je to fakt hlava na hlavě.
Na kterých stránkách hledáte ubytování v Chorvatsku bez cestovky. Přímo kontakty na chorvaty. Já jsem byla na www.ubytovanivchorvatsku.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.