Koupila jsem si tuřín a teď nevím, co s ním, nemám s ním zkušenost a ani moc netuším, jak vlastně chutná a k čemu by se dobře hodil. Musí se loupat? Dá se jíst i syrový, nebo se musí vařit? Jak dlouho se asi tak vaří? Máte nějaký osvědčený recept? Na netu mne zaujal hlavně pečený s parmazánem, ale uvítám další zkušenosti a tipy. Díky!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.