dá se jíst syrový......jinak pokud ho budeš péci jen ho umyj....nakrájej na osminky, dej ho na 20minut do trouby na plech a po 20 minutách na něj přihoď pstruhy na dalších 20minut.....jako alternativa brambor....moc dobré. Je hodně sytý mi přijde, pro každého beru 2ks tuřínu (a i pubertákům, co jedí za 3 to stačí)
Zjistili jsme , že neloupaný je upečený mnohem lepší než loupaný a nejvíc nám chutná jen tak-syrový, to připomíná kedlub....prostě jak se vyjádřil manžel a kluci, loupaný je mdlý, jako by z té šlupky tam chyběla chuť. pečený chuťově nepřipomíná nic co bych , řekla to je ono....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.