Nechci Ti brát iluze, třeba ty flíčky opravdu nejsou neštovice, ale já tehdy očkovaná jednou dávkou proti neštovicím, jsem měla cca první tři dny taky jen červené fleky. Taky jsem si naivně říkala, že to je třeba nějaká kopřivka, alergie či něco podobného a bolest hlavy přičítala blížící se MS (i když jsem tušila,že si dělám plné naděje) a dětská dr.,které jsem to na sobě taky ukazovala, když jsem tam tehdy šla s malým právě na kontrolu po jeho neštovicích, mě s přehledem ujistila, že to opravdu jsou něštovice. Nicméně mě utěšovala, že třeba vzhledem k tomu, že mám v sobě aspoň tu jednu dávku, tak zůstane jen u těch fleků a klasické pupínky se neobjeví...No, objevily se...postupně během dalšího týdne jich přibývalo a přibývalo na několik set, úplně všude i v puse, v krku i na jiných sliznicích...prostě všude, kde si to jen člověk dovede představit, velké, střední i menší, svědily, bolely, hnus... U syna to začalo rovnou pupínky bez fleků, nejdříve jsem našla pár pupínků na zádech, pak se mu postupně přidávaly další a další taky postupně zhruba ve stejné intenzitě jako u mě, taky všude... Držím palce, ať je to u vás něco jiného - lepšího a pokud to jsou něšťovky, ať je přečkáte co nejlépe