| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myšlenkami jsem už v teple :-) nebo mě spíše straší, jak na dva měsíce zabavit děti, nezbankrotovat přitom a nezešílet.
takže řeším bazén.
dosud jsme měli toto

img src=https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/539/539532d6bc277578ead0be93d8b182c5.jpg>

měli jsme to tři sezén,y loni už se to lehce vypouštělo, žádná hrůza, stačilo vždy ráno dofouknout. Ale shledala jsem, že se tam děti už pomalu nevejdou (nechápu, když jsem to koupila a měli jsme jedno dítě a jedno mimino, přišlo mi to obří)

zásadní věc je, že máme zahrádku v zahrádkářské kolonii, kam z několika důvodů nechci pořizovat nic stacionárního ani nákladného.

trochu zvažuju nějaký ten klasický bazén s filtrací a tím nafukovacím prstencem, ale připadá mi, že na to jsou děti ve věku v létě 3,necelých 5 a osm ještě malé, zejména ten n ejmenší, ten by tam snad ani nedosáhl na dno. Bojím se hlavně z hlediska bezpečnosti. Ale ani by neměl jak se v tom vyřádit.

další aspekt je, že budeme asi cestovat, zejména k babičce, kde žádný bazén není, tam kdybychom měli něco "přepravitelného", bylo by to fajn

moje představa je něco jako aquapark na zahrádku ~t~ ale ne teda za tyhle penize

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.