| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maargit, já Ti rozumím. Děti mám 2 a každé dítě je jiné. Taky jsou občas věci, které člověk nedotáhne a prostě nedomyslí. Byli jsme předloni v Itálii na pár dní a moře bylo hrozné - nelíbilo se mi - jsem zvyklá prostě na jiný standard, takže já jsem do moře nevlezla a děti nakonec taky nechtěly. Líbilo se jim v aquaparku, kde jsme byli ubytovaní. Takže nakonec k moři chodil jen sám manžel a já jsem se "obětovala" a chodila jsem s dětmi k bazénu. Když jsem šla vařit, tak jsem děti předala k dohledu lidem, kteří se tam starali o děti. Za mě to bylo super, že jsme se mohli s mužem rozdělit.
Je fakt, že být na obě sama a nemocž je nikomu předat, tak bych se nerozdělila a musely by se přizpůsobit jedna druhé a příště zase druhá první...
Nicméně pro mě poznatek - nemusíme jezdit k moři - na "pořádné" moře nemáme, tak raději doděláme domek :-) Navíc teď co jsou časté teroristické útoky a migranti, tak nás to k moři ani netáhne :-)
Navíc, čistě můj problém - ze všech stran slyším, kolik rozkládajícího se plastu, kuliček z peelingů... plave v moři... vcelku by mě zajímala nějaká pořádná studie, jak to dneska s tím skutečným přínosem moře na kůži... je ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.