Přidat odpověď
Z takových těch "běžných" jídel a ingrediencí jsem toho jedla hodně a nemůžu o něčem říct, že nikdy více. Jako něco lepší, něco horší, ale nic mně neznechutilo tak, že bych nad tím blinkala. Běžně jím mořské plody, jedla jsem šneky, klokana i pštrosa, ochutnala suši, jedla většinu zvěřiny, většinu vnitřností, smradlavé sýry, tlačenku... Nejedla jsem snad jenom ty ústřice, nelákají mě, ale kdyby mi je někdo naservíroval tak bych ochutnala.
Jediné, co nemůžu je, když ryby opravdu hodně smrdí rybinou a koprovou omáčku a polívku, stejně tak mléčnou polívku. Ale to jsou věci, které jsem ochutnala a vím, co mě na tom nechutná, neošklíbám se nad tím jenom tak z plezíru, jakože by mě to TŘEBA nechutnalo...
Co nejím z etických důvodů, tak samozřejmě psa, kočku, koně, morče bych asi taky nedala, snad jenom v těch Andách.
Předchozí