| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z takových těch "běžných" jídel a ingrediencí jsem toho jedla hodně a nemůžu o něčem říct, že nikdy více. Jako něco lepší, něco horší, ale nic mně neznechutilo tak, že bych nad tím blinkala. Běžně jím mořské plody, jedla jsem šneky, klokana i pštrosa, ochutnala suši, jedla většinu zvěřiny, většinu vnitřností, smradlavé sýry, tlačenku... Nejedla jsem snad jenom ty ústřice, nelákají mě, ale kdyby mi je někdo naservíroval tak bych ochutnala.

Jediné, co nemůžu je, když ryby opravdu hodně smrdí rybinou a koprovou omáčku a polívku, stejně tak mléčnou polívku. Ale to jsou věci, které jsem ochutnala a vím, co mě na tom nechutná, neošklíbám se nad tím jenom tak z plezíru, jakože by mě to TŘEBA nechutnalo...

Co nejím z etických důvodů, tak samozřejmě psa, kočku, koně, morče bych asi taky nedala, snad jenom v těch Andách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.