| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můžu se zeptat, co je nemorálního na jedení koní? Chápu třeba podmínky převozu za účelem porážky (v Evropě stovky, v Americe i tisíce kilometrů), který bejvaj někdy doslova úděsný, totéž v případě podmínek chovu u psů ve východní Asii (malý klece). Je v tom ale něco víc, tzv. koně (příp. psa) za žádnejch okolností, protože... (?). Nerejpu, zajímá mě osobní názor týkající se toho. Sám mám koně doma. Nicméně sníst koninu ve mě odpor nevyvolává - i když u toho konkrétního by to byla asi věc jiná - zkrátka nevidím moc rozdíl mezi jinýma zvířatama chovanýma (nebo mimo jiný chovanýma) pro maso, od kuřete po soba. Svůj postoj samozřejmě nikomu nevnucuju, ale zajímá mě, v čem se pro někoho kůň liší?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.