Králičí hlava byla u nás vždy pochoutka, o kterou se sváděly boje, pro mě zejména mozeček a jazyk a byly neodolatelné.
Z vepřových vnitřností vaříme docela často. Já si dávám jako pochoutku mozeček (nekazím ho vajíčkem, jak je obvyklé, chutná mi samotný), jazyk míváme s kaší, ze srdce guláš, plíčky do bílé omáčky s těstovinami....játra smažená s hranolkami...
Z kuřecích pak srdíčka (výborná polívka, srdíčka do omáčky) a játra (játrová omáčka).
No a rybí vnitřnosti do rybí polívky kupuju vždy navíc, aby jich bylo dost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.