| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pomáhací profese typu péče může člověk dělat jedině když si v duchu hraje na Gándího, nejlépe zadarmo.

Já jsem v krátkém období po krachu cestovky byla asistent přímé péče, mám na to dokonce certifikát (to je ta zlatá EU, školení zdarma se slušným výdělkem pro školitele, asistent pak dělá za 70 bt na hodinu)

A tam to bylo tak roztomilé, že jsem třeba měla v neděli 3 hodiny a to tak, že od 7.30 hodina, od 11.30 hodina a od 17.30 hodina. (Rodina se nechtěla v neděli crcat s tetičkou, která v 90 ne a ne umřít a nechat jim byt, takže jsem chodila podávat jídlo) Takže, v sobotu nezakalíš, v neděli nikam nemůžeš, vstáváš v 7 a výsledek celodenního nasazení bylo 210, bt(bez nákladů na benzín) ~t~

Je pravda, že mě mí stařečci bavili.

Jinak já teď váhám, jestli jít do účtárny kolem těch 20 tis, nedává mi to smysl a už to nechci dělat, je to nezdravý. Tobě zádvidím to hand made, naše malá si chce založit psí butik(je děsně dobrá na ruce a výtvarku), jenže copa její matka umí šít~o~? To je ta genderová rovnováha~:-D, před 100 lety to uměla každá Máňa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.