| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lassie,

tak já myslím, že jakýkoli machrování nemá cenu, protože je to na každým a jak jsi správně podotkla, tak máme každej jiný podmínky.

Ale obecně je fakt, že ten optimismus přitahuje a pesimismus a stěžování odpuzuje. Teď nemyslím situace, kdy se člověku opravdu akutně něco děje, tam to sice taky není příjemný, ale je to maximálně pochopitelný.

Možná je to sobecký, ale většina lidí pravděpodobně dlouhodobě nebude dobrovolně aktivně vyhledávat někoho, kdo si neustále na něco stěžuje. To možná myslela Libik s tím, že lidi reagujou na model "Heduš Homolková" (kde já jsem mohla bejt, kdybych neztloustla) velmi brzy tím, že otočej oči v sloup a ten člověk se nejen nedočká žádný účasti, ale naopak se mu budou vyhýbat, protože co tak na to asi maj říct? utěšovat, že to fakt není tak hrozný? To nikoho nebaví dlouho, a třeba ti lidi mají (a třeba i ze svýho subjektivního pohledu) za sebou mnohem horší věci a řeknou si "já jsem vydržel XY a nefňukal jsem, a tobě se neděje celkem nic a fňukáš furt, to mě teda neba).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.