soucítím se tebou já bolest přestala snášet před 15 lety, kdy jsem v souvislosti s boreliózou trpěla celkem deset měsíců takovými bolestmi hlavy a krční páteře, že jsem mohla jen ležet a koukat do stropu. Při jakémkoli pohybu se mi točila hlava. nikdo se mnou nic nedělal, všichni mi tehdy řekli že si vymýšlím že to není možné. Léta jsem bojkotovala doktory, až když jsem otěhotněla, tak jsem se odvážila alespoň na gyndu. bolesti se bojím stále, a strašně špatně ji snáším. Vlastně mi stačí i malá bolest, abych propadla panice. radu nemám, ale nejsi v tom sama
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.