| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jídlo mám moc ráda je to na mě vidět. neznamená to, že se přežírám jako ten dobytek, ale zase jako najím se, to jo, nejsem ten tip, co by se šidil. tlustá jsem, hubnout budu muset, ale jdou z toho na mě mrákoty, protože jsem ten tip, co už dopředu oplakává stejk, schwarzwaldský dort a v létě ovocný pivo. takhle bych teda mohla pokračovat do nekonečna. v podstatě kdybych jídlo ,,nemusela,, obecně, tak si skáču a hubne se mi pěkně. jinak jídlo mám ráda i jinak, vařím, zkouším, peču nové věci, čtu si o něm, je to pro mě i koníček, ráda chodm do restaurací.... šmarjá, jak já to sádlo schodím, to teda nevím, to abych si vymazala půlku osobnosti ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.