Umami, dcera takhle začala chodit plavat před lety. Když potom měly děti začít chodit trénovat do velkého bazénu a k jiným trenérům, tak jsme se šli párkrát podívat na jejich trénink. Po 2. tréninku dcerka řekla, že tam plavat nechce a mě se dost ulevilo, protože to co jsem tam viděla se mi vůbec nelíbilo. Nějaká holka se mu tam celá zelená omlouvala, že dostala MS a že prosí pro ten den o úlevy a on ji fakt nekecám chytil a hodil do vody se slovy, že bez deseti bazénů nemá lézt z vody-holka se rozbrečela a "šla" plavat. Jako jo, snesu dost, ale tohle jsem si řekla, že za tohle ty prachy fakt dávat nebudeme. Takovéhle jednání snad ani není sportovní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.