Anett,ja ho i presto nikdy pred ditetem nehanila,dokonce do lonska u nas travil kazdy stedry den
Rozseklo se to az v lete,kdy mel syna na prazdniny a nedaval mu najist (nemel Doma jidlo kt by si syn smel vzit). To me nasralo a stalo se to posledni kapkou.
Nasledne jsem take zazadala o ofiko vypocet vyzivneho a od ted doby se mnou utnul veskerou konverzaci a styk.
Doslo mi, ze idiotem jsem byla po celych 9porozvodovych let i ja. Ptz za cenu klidu a zdani pohody mezi nami jsem platila pomerne vysokou castku.. Od cvhile,kdy jsem si dovolila pozadovat,co diteti nalezi, skoncilo i tohle peknepratelsvi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.