Tohle je kousek z "Babičky": už si to celé nepamatuju, ale mj. tam bylo, Moje zlaté děti, moje holátka, to jsem se na vás natěšila, řekla babička a hodila mezi ně... teď jsem si uvědomila, že to není v dnešní době na místě- končí to že po dětech zůstaly jen čtyři páry očouzených botiček a pak to pokračuje tím jak babička uklízela: pořádek musí být, řekla a kopla uschlé ... pod postel - je to docela dlouhé ale nepublikovatelné, škoda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.