| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, to deti taky resily. Tak jsem jim rekla, ze nejdriv byl malej, pak velkej. A ze na Vanoce ma normalni narozeniny. A primy dotaz "tak je nebo neni nebo je mrtvej nebo co" jsem vyresila tim, ze na tom v zasade nezalezi, a ze nekdo veri a nekdo ne. A ohledne darku jsem se pak vytasila s magickou formuli zde z Rodiny: "kdo veri, tomu nosi darky Jezisek, ostatni si je musi vzajemne kupovat".

Deti hbite usoudily, ze je vyhodnejsi verit. Taky pravily, ze Jezisek je buh, zatimco Santa je bridil. (U otce by teoreticky mel davat darky Santa, jenze otcovo ego neunese predstavu, ze by mel detem neco dat a ony by nevedely, ze je to od nej. Takze tam je kupuje otevrene otec. Deti se domnivaji, ze Santa to na rozdil od Jeziska proste nezvlada...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.