Margit...ja s velikonocnim zajickem vyrustala a dostavala jsem jen sladkosti. Nepamatuju se na velke dary. U me starsi uz to byl i nejaky darek. Exmanzel nikdy neprotestoval, tak jsem to brala, ze to tak ma byt. Teprve asi po 10 letech jsem zjistila, ze nezna velikonocniho zajice. Proste mi to 10 let odkejvaval.... S narozenim male a mym druhym manzelem se z nasiho velikonocniho zajice stal ucineny Santa Claus, neb nemecka babi nakupovala tasky darku. Az jsem se z toho z manzelem desili. Dite hledalo hodiny...takze jsem to zaonacili na jeden velky darek a sladkosti. Ta trampolina mi prisla o.k., ale to epiano zu mi prislo dost. Ale manzel tohle dela...dozvedela jsem se to kdyz zu ho jel kupovat. Ale jinak bezne by tu mel zajicek nosit jen ty sladkosti. Ale neni tomu tak...deti dostavaji i darky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.