Dobrý den, reaguji na vaše otázky... Já sama s dcerou navštěvuji plavání kojenců Kačka od 5 měs. v hotelu U královny Elišky na Malém náměstí v Hradci Králové a jsem spokojena. Hygienické podmínky jsou solidní, k dispozici je bazén i výřivka, k aklimatizaci sauna a odpočívárna, kde naleznete dost pomůcek k přebalení i dokrmení vašeho děťátka.Instruktorky, které se věnují dětem se střídají a tak je každá hodina trochu odlišná. Kurz se skládá z 10-hodin, cena 1 800Kč. Telef. kontakt 603 812 228. Já jsem osobně navštívila jednu z hodin, prohlédla si veškeré zázemí a tím se utvrdila, že můj výběr byl správný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.