| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vzhledem k tomu, že po tátovi ze zapadlé vísky na výspě civilizace jsem, kus dětství a adolescence jsem tam prožila, nemůžu souhlasit.
Jedině je možné, že charaktery zapadlých vesničanů na severní Moravě se jsou výrazně jiné než v českých Sudetech, to neposoudím, ale nesázím na to.
Resp. charakter sám asi i jo, jenže je prostě přetaženej. V Díře u O něco menší díry bývá takový jeden, většinou dědičně.
Ostatní jsou všelijací, ale hlavně bez vášně, když vynecháš tu peněžní.
Ono to zřejmě někomu na něco rezonuje a to holt počinu tak nějak opravňuje existenci, protože se filmy dělají pro lidi. Nemyslím to ironicky.
Ale opravdovost těch figur...to fakt ne. Spíš možná mají sílu něco budit, akorát ne ve mně.

Když si vezmeš Želary, tak to je velmi podobné téma, liší se asi jen tím, že Želary nepojednávají ošklivost a tenhle film jo. Ostatní je víceméně stejné, rozdíl ve výsledku vesmírný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.