na zš vařili poměrně slušně, jen s bramborama jsem měla často problém - v zimě je přivezli brzo ráno, dřív než byl někdo v jídelně, složili je na rampu a brambory přemrzly, blééé
pak teda byly jídla, který bych nejedla v žádné úpravě, hlavně bílé omáčky - koprová (kopr nejím vůbec, navaluje mi jen z toho smradu, snesu jen snítku v okurkách), křenová, pivní, zadělávané fazolky, brrr...
na intru se mi zprotivila "zdravá strava" typu tofu, soja (snesu jen jako sojový suk), margarín, klíčky... mimochodem soju bezpečně identifikuju ve většině pokrmů a nápojů, nesnáším kvůli tomu třeba sušenou smetanu nebo pytlíčkové kapučíno, smrdí to jako hrášková polévka ze sáčku...
jinak na sš jsem se živila snad hlavně švýcarkama a váženým nugátem
z dětství mám nejtraumatičtější zážitky s jídlem hlavně od babičky, ta věděla spolehlivě jak na mne - chleba se sádlem a bílá káva na snídani, k obědu koprovka s bramborem a vejcem a k večeři vajíčkový salát (nebo jiný majonézový), celodenní hladovka zajištěna