Přesně tak...mě to taky bolelo v takových vlnách třeba 3-4 dny a pak byl zase klid třeba 3 týdny.Až teda pak když už nevedeli co se mnou tak ta gynda no a za 2 dny jsem sla pod kudlu.od té doby mám klid a to už je vlastně 17 let od te operace.Říkala mi pak dr.ze ten slepák nebyl akutní ale že byl nastříknutý,více červený či co...a přivolaný chirurg řekl ze to maji dat ven.Pak se to podlslo na histologii a tam napsali chronický zánět slep.střeva.Říkala dr.že by to takhle mohlo zlobit klidně ješte par let aniz by to prasklo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.