Na jednu stranu lepší nějaký pohyb než žádný. Ale jeden čas jsem nachodila denně svižnou chůzí 12 km a nic jsem nezhubla, jeden čas jsem denně najezdila minimálně 25 km na kole a také nic. Cvičila jsem i Jill a přibrala jsem 1 kg. Až když jsem začala víc hlídat jídlo, tak teprve šla váha dolů a snažím se pravidelně cvičit (4x týdně 1/2 hodiny) tak mám i celkem kondičku. Mám pocit, že hlavní roli hraje strava, vím, kde mám rezervy, ale ta vůle nějak není. Ale aspoň váhu držím, když už přestala jít dolů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.