U nás je to tak, že já po práci cca ve 14:30 jedu z práce pro syna do školy (pracuju přes týden 6 hodin a jednou za 14 dní celý víkend od rána do večera), jezdíme MHD, dojedeme domů cca v 15:30, dáme si svačinu, koukneme na věci do školy, chvilku si odpočineme, něco spolu doma děláme, pořešíme, co je zrovna potřeba a kolem šesté večeříme....s manželem máme práci doma rozdělenou obvykle tak, že on z větší části nakupuje a vaří, já uklízím, starám se o prádlo a o všechno kolem synovy školy...samozřejmě, že si podle potřeby vzájemně pomáháme, jak to zrovna vyjde...volný čas mám vlastně každý večer, tak od půl deváté do té zhruba jedné v noci, kdy chodím spát
- to si dělám, co zrovna chci - jsem na netu, čtu si, koukám na TV, něco si tu tvořím apod... Kroužek má syn jen jeden jednou týdně a to probíhá tak, že ho vyzvednu ve škole, odvezu MHD na kroužek, tam na něj počkám (a to mám vlastně taky hodinu a půl volna, kdy si třeba v klidu projdu obchody poblíž, nebo se zašiju do knihovny, sednu si na kafe apod...) a pak jedeme domů...zbytek večera probíhá stejně jako jindy....Zatím mi to takhle vyhovuje, chodit cvičit nějak potřebu nemám, na kosmetiku a nehty jsem nikdy nechodila a nic moc mi to neříká, to už spíš možná časem zase začnu chodit na jógu...