No... kroužky jsem záměrně volila tak, aby byly dětem dostupný a já nemusela nikam převážet/odvážet. Ráno jedu do práce a taky se vypraví samy, čímž mi ušetří hodinu, kterou už jsem v kanceláři a o to dřív jedu domů odpoledne. Na úklid mám 1x týdně paní - jako klidně bych to časově zvládla, ale od doby, kdy vydělám víc za hodinu než dám jí to prostě a jednoduše považuju za ekonomické. Jinak mám každý týden 24 hodin zcela a jen pro sebe (děti jsou u ex), krom toho samozřejmě chodím k holičovi a na kosmetiku (co 6 týdnů), občas si jdu zacvičit, po večerech dost čtu, koukám na filmy - prostě relaxuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.