Ja to mam uplne stejne jako Termix. Musim alepon jednou denne do sprchy.Ja teda vetsinou rano ale pokud jsem upocena tak i vecer.Je to pro mne hygiena i relaxace zaroven.Ja si myslim, ze pro ekologii delam ztreba zase jine veci ale tu sprchu si teda neodepru.
A deti kdyz byly mensi ,tak kazdy druhy den a ted co jsou starsi, tak take denne.
Snazim se pouzivat jemnejsi pripravky bez zbytecnych chemikalii.Chvili mi trvalo nez jsem nasla co nam vsem doma vyhovuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.