Prosím Vás, máte někdo nějakou vychytávku, jak zařídit, aby dřív či později nezačaly kostice vylézat? Kromě rady - prát v ruce. Já to vždy trochu zašiju, ale ta mrcha kostice si stejně najde, kudy ven. A je jasný, že s vylézající kosticí nosit podprsenku nelze. Máte na to některá fígl? Nebo nějaký udělátko? Jednou jsem v jednom časopise viděla takovou koncovku s obrácenými bodly - prostě se to nasadilo na ten vylezlý konec, zastrčilo a ta bodla to nepustila prý zpět ven, zaseklo se to tam. Ale nevím, nikde jsem to prodávat neviděla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.