Ahoj holky,
já v červenci stále jakousi skulinu na eventuální ledňáčkovský výlet mám, kdybychom se do toho teda nějak ještě pustily.
Jak se jinak všechny máte? My pořád při starém, jen furt teď nějaké zdravotní patálie, naštěstí nic hrozného - zuby, klouby, já teď aktuálně zaseklý krk, se kterým nemůžu pohnout... S klukama to celkem jde, baví je ty jejich kroužky, M. dělá streetdance, začali i soutěžit, na nějaké extra výsledky to asi nebude, ale na první soutěži byli 2. z 5 a postupují na MČR. Pak dělají tu Aj a asi už teď přihlásím K. na FCE, dělal si zkušební test v jazykovce a bez jednoho bodu měl plný počet a přišlo mu to lehký
M. si sám nadšeně přidal španělštinu, jako 3. jazyk a vymyslel si, že příští rok půjde na PZ na španělský gympl
Fakt nevím, jak ho to napadlo.
A. teď chodí na balet 5x týdně, celkem mazec, nacvičují Labutí jezero, bude to krásný. A fakt ji to hrozně baví.
A podařilo se nám koupit ten vedlejší byt, tak budeme v nejbližší době bourat a propojovat... budu mít konečně svůj pokojíček, huráááá.
Zaznamenala jsem skvělé judistické výkony u Iry, teda smekám, vy máte tak talentovaný děti.
A dál už si nic nepamatuju.