Nechavam bezne sestilete i rozumne ctyrlete, kdyz jdu treba do skoly/skolky pro druheho a jsou nemocne/nechce se jim. Jen nezamykam dvere od domu, aby mohly v pripade pozaru utect ;-) Kdyz jsem nedavno musela odejit na tridni schuzku a nemohla je brat s sebou, naucila jsem starsi dite telefonovat a nechala mu telefon, plus dostaly instrukce, kam nelezt nehopsat, nesahat... Deti byly uplne v klidu a vydrzely skoro dve hodiny samy. Ale zjistila jsem, ze to u nas na vesnici neni bezne, nenechavaji tu doma samotne ani na chvili treba ani 7-lete deti, a autem je vozi i po vsi minimalne do 8 let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.