Lído, já jsem taky nebyla nikdy doma celou mateřskou (nebo rodičák nebo jak se tomu vlastně říká - prostě do dvou let dítěte). Pobyt doma a nicnedělání by mě zaručeně dostávalo do depresivního stavu. Mně se osvědčil jako nejlepší poloviční úvazek nebo práce jako osvč. To je myslím nejlepší. Ale tak brzký návrat do pracovního procesu tři týdny po porodu jsem teda nesla dost špatně. To bych už příště neudělala pokud b se nejednalo o existenční potíže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.