Jsem už zase tak trochu z oboru. U chlorelly záleží především na technologii sušení. Pěstuje se vždycky v kulturách, ale v Číně apod ji suší na slunci, čímž se kontaminuje ne těžkými kovy, ale hlavně plísněmi. Také musí být zpracována technologií, která rozbíjí buněčné stěny, jinak si kupuješ jen hodně drahou vlákninu. Dobře zpracovaná chlorella je dobrý výživový doplněk, ale zázraky nečekej. Vybírat podle výrobce a technologie, asijské nebrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.