| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

withep, v tomto smyslu by mohla žalovat porodnici téměř každá žena, porod prostě není čistá bezbolestná záležitost, kde je vše jasně naplánované.

takto bych mohla žalovat Motol, že mě nechali jet sanitou bez zdravotníka přes celou Prahu, s podle nich rozběhnutým předčasným porodem dvojčat (v Boleslavi na mě čekali s nahřátými inkubátory a tý´mem lidí připravených na porod dvojčat v 33tt), a já nic, dojela jsem vysmátá, a ještě týden jim tam ležela.
taky bych mohla žalovat Slaný, za to, že jsem rodila vleže na starém lehátku, zatímco od vedle na mě mrkalo krásné žluté polohovací obr vypolstrované lehátko a já tak chtěla na něj. jenže jsem přijela otevřená na 7, připravená co chvíli rodit.

svoji psychickou pohodu, potažmo sebehodnotu, neposuzuju podle dvou porodů, které nedopadly přesně jak bych chtěla, ale podle zcela jiných věcí. nehodlám svou energii plýtvat na věci, které už neovlivním, a které nepovažuju za životně důležité.
ale máš pravdu, byla jsem velmi naštvaná na kolegu manžela, jehož manželka měla naplánovaný císař na můj termín porodu, přičemž já neměla hlídání a hrozilo, že si do porodnice s sebou vezmu 3 starší děti, zatímto onen kolega má doma dvoje funkční rodiče. toho bych mohla žalovat, protože on nám velmi ztížil dobu, kdy jsem porod očekávala (modlila jsem se, abych nerodila sama v noci doma, kdy byl muž v práci, a já bez hlídání, případně aby to bylo v době víkendu, kdy jsem uprosila sestru, aby přijela hlídat).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.