| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

neznam nikoho chytreho, kdo by se na 8G nehlasil

Já hlásím, že spousty dětí, které já bych na gympl hlásila se nehlásilo. Zčásti asi proto, že při tom malém množství dětí, co se ze škol u nás dostanou ( 1-2 ze třídy ) už tak nějak rodiče předem léta odhadují a porovnávají a prostě svoje dítě na zkoušky ani nepošlou.

Naše dcera není supergénius, není ani génius, není šprtka a není nadrcená holčička. Je normálně chytré a zvídavé dítě.
Na zkoušky jsem ji připravovala.
Máme doma matiku od Klause ml. pro páťáky, loni ve čtvrté třídě jsem jí za 600,- zaplatila on- line testy od Scia pro čtvrťáky, těch udělala asi tak 7...takže jsem další nekupovala a teď před zkouškama si je zkoušela- ty pro 4. třídu. Taky udělala všechny Cermat testy, co jsme na netu našly a jednou byla na zkouškách nanečisto.

mmmch. Cermat testy jí šly střídavě. Jeden rok za necelou půlhodinu a výborně, s dalším rokem se trápila celý čas a házela tužkou, loňské oficiální zkoušky udělala levou zadní, ty letošní jí nesedly....takže podle této logiky by ty za rok měly být zas pro děti lepší:-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.