Přidat odpověď
MysLenko já zatím cenově vůbec netuším, ani nevím, za kolik jsem to kupovala, musela bych pohledat. Učitelskou příručku nemám, nekupovala jsem.
No a co mi na tom vadí - mám zkušenost (a nemusí být nutně univerzální a stejná pro každého), že děti právě to počítání potřebují v určitém objemu, i když ne nutně "na jedno brdo". A tam mi to přišlo, že je toho málo, nebo ne tolik, aby nám to vyhovovalo jako samotná řada. Navíc nemám pocit, že by to tam bylo tolik jiné - je to více logické, ale pokud dítě počty ovládá, nedělá mu zásadní potíže nic. Ovšem nejsem si jistá, jak rychle to dítě bez zkušenosti s některými příklady pochopí, některé věci (pavoučí síť) jsou opravdu celkem jiné, byť matematicky jednoduché. Takže beru to jako super rozšíření, jako s jediným materiálem bych nejásala. Leda bych pak posílala děti počítat si ještě na onlinecviceni.cz nebo tak něco.
Mmch. tím nahuštěním je mmch. proslulý Alter s krtečkem, ten opravdu nebrat.
Děti teď aktuálně počítají denně 2 stránky z malého sešitu studio 1+1, 2 stránky z Moje počítání (taky malý sešit). A občas přidávám karty k matice Hejného, to když třeba děláme něco jiného nebo míň stránek. I když materiály často měníme, on nám takový malý sešit dojde cca po 3 týdnech, že ano...
Ovšem ty karty opravdu vřele doporučuji.
Předchozí