Monty, moje starší děti chodily na ZŠ až do 9. třídy. Ale ta škola je opravdu dobrá. Od té doby, kdy ze školy vyšly /před 10-15 lety/, se hodně zhoršilo chování žáků, obecně. To, jaké problémy popisuje můj nejmladší syn, který tam teď chodí, v 8. tř. moje starší děti neměly. On patří k těm slušným, vadí mu hluk ve třídě. Ten je tam i při hodinách. Minulý týden jednu paní učitelku spolužáci svým chováním rozbrečeli. Neustále se tam něco řeší kolem chování a to ta třída ještě v šestce taková nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.