| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z+2,
no, já bych řekla, že je tu dost klíčový faktor toho, jestli to dítě nějaké olympiády dělat chce. Jako dítě jsem je taky dělala, ale nikdy ne dobrovolně, vždycky mne do toho natlačila škola; vlastně do všech soutěží a podobných záležitostí mne natlačila škola. Sama jsem o to neměla zájem. Takže se vůbec nedivím synovi, je v tomhle jako já. On se sám od sebe o soutěže a olympiády prostě nezajímá, protože není soutěživej. Letos už dokonce prosil ve škole i v ZUŠce, aby ho příště už nikam neposílali. Milada má zřejmě soutěživé děti, ale všechny takové prostě nejsou. Syn tohle vůbec nesleduje, a to ani v oboru, kde je prokazatelně dobrej. Pro některý lidi/děti to nemá žádnou váhu.
Na druhé straně musím přiznat, že je to do života nepraktické a přístup Miladiných dětí je v tomto směru lepší. Já se toho nezbavila nikdy a celý život musí přijít práce za mnou, neumím být v tomhle směru aktivní, neumím se prodat, což je dost handicap. Syn má nakročeno k témuž, bohužel.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.