Duši no knížka je od Davida j.Schwartze a jmenuje se Myslete velkoryse budete mít úspěch. No kupodivu seminář nebyl o dortování,ale o bylinkách a prevenci prostě o zdraví.Nevím jestli vám žekne holky něco Akuna. Tož jsem se do toho trošku zakousla a zítra po práci frčím směr Brno opět:))) tedka se mi peče třetí dortík,páč zítra nestíhám a na pátek večer mám prosím tři kousky. Kacii no pošli tatína na nějaký seminář do Prahy a jak pojede k vám domů na Víden tak to vezme přes Buchlovkyx:)))) páč v knížce jsme se dočetla,že nic není nemožné jenom se musí chtít:)) Jsem dlouho teda takový optimista a šlověk plný energie nebyla.Ale jsem se rozhodla,že se nenechám utápět lidma kolem sebe(práce) a prostě abych mohla fungovat tak budu myslet velkoryse:))) a možná za to může i Lancelot,ten dodává energii a sílu(bylinkový preparát)
Teda Maru ty jsi za dámu i v horách jooo?:))) prosím Tě ty jsi holkám dřívě dávala Alveo?nebo si to s něčím pletu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.