Hehe, tak státnice jsem taky dala se samýma jedničkama, gympl jsem sotva prolezla. Vůbec na něj nemám dobré vzpomínky. Já si ale pořád myslím, že ten průserář, u kterého slavíme každé vysvědčení bez napomenutí učitele a chválíme za dvojku z Češtiny si sám se sebou v životě mnohem lépe poradí než spousta "elity", jak tu kdosi psal. Pokud některý projeví chuť jít na gympl, tak ho podpořím, pokud ale zájem nebude, rozhodně nebudu tlačit. A můj manžel je vyučený a ve svém oboru teda dost vyhledávaný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.