| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rada bych nikoho z tech lidi nikdy v realnem zivote nepotkala (i kdyz nektere body splnuju sama), ale bohuzel setkala jsem se jiz se vsemi vyjmenovanymi typy; typky splnujici bod 1,2,5,6,8 potkavam v poslednich letech relativne casto, bohuzel. Driv jsem se s typky z bodu 1,2,5,6,8, nikdy nastesti nesetkala a nikoho takoveho neznala, v mem okoli a v okruhu mych znamych, kamaradek, kolegu z prace, sousedu atd. se tihle lidi absolutne nevyskytuji. Ovsem jiz par let se jaksi "omylem" vyskytuji obcas v prostredi, kde se to temito typy opravdu jen hemzi...Zejmena jednu takovou jsem potkavala (ted jiz snad nikdy ne, doufam), ktera rodila sve nekolikate dite doma za pritomnosti ostatnich deticek predskolniho ci rane skolniho veku, placentu nechali spojenou s miminem jeste den ci nekolik dni, pak ji zakopavali kdesi na zahrade,deticky o tom vsem pak zive vypravely svym spoluzakum ve skole/skolce, dokonce mely vytvorene i hracky znazornujici placentu a na cely ten proces si hraly... Moje dite rozene planovanym - chtenym SC (o cemz vi a vi i proc jsem se tak rozhodla a rozhodla bych se tak vzdycky - mluvime o porodech docela casto), nekojene (taky vi proc)a chodici ve 2 letech do jesli (moc se mu tam libilo) a od 3 let od rana do vecera denne do skolky (naprosto spokojene, byt denne bylo vyzvedavane mezi poslednimi) z toho vypraveni bylo celkem v soku a oci navrch hlavy...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.