No však jo - je to tzv. na stáří - i když tím nemyslím extra senir. věk. Ale manžel se třeba přestal úplně koupat, používá jen sprchu, já teda jak kdy, někdy se naložím, ale zas kdybych měla saunu, tak se nakládat nemusím. A minule mi při vylézání z vany ujela noha a to byl masakr - být mi o 10 víc, tak nevím, nevím. A když vidím naše - předtím to ještě nemělo smysl a teď to podle nich UŽ nemá smysl. To stejný u tchýně. Ale vůbec si neumím představit kachle, který bych chtěla a který by se k nám hodily - teda kromě těch, co tam máme teď - dneska je to všechno hyper moder a to tam prostě nechci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.